Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Water, the Great Mystery (greek subs) from Alexandros Pavlides on Vimeo.

«Το νερό είναι η κινητήρια δύναμη της πάσης φύσεως". - Leonardo da Vinci

Νερό καθιστά τις περισσότερες γαίες επιφάνεια και τα περισσότερα από τα ανθρώπινα σώματα μας ... αλλά ξέρουμε πραγματικά τα μυστικά του αυτό το καταπληκτικό στοιχείο.

Από τη γεωργία, στα εργοστάσια, και υδροηλεκτρική ενέργεια, βάζουμε νερό για να εργαστούν σε ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους κάθε μέρα. Και όμως πράξεις νερό έξω από όλους τους γνωστούς φυσικούς νόμους της φύσης.


Σε μια εποχή της παγκόσμιας αλλαγής του κλίματος, την κατανόηση των μυστηρίων του νερού είναι κρίσιμη. Κάθε ζωντανός οργανισμός χρειάζεται για να επιβιώσει ... μας άγνοια της λειτουργίας και των δυνατοτήτων της έχει να μας οδηγήσει σε κατάχρηση της ποιότητάς του και να ξεχάσει τις δυνατότητές της. ικανότητας των Μαρτύρων του νερού και την πρόκληση ιστορικές παραδοχές. Παρουσίαση του φωτισμένη πληροφορίες και για νέες επιστημονικές ανακαλύψεις που δημιουργούν νέες δυνατότητες για τη χρήση του νερού σε κάθε τομέα της προσπάθειας. συνείδηση

Αυτές οι νέες ανακαλύψεις υπερβαίνουν τα ανθρώπινα αναμέτρησης - πέρα από τα ηλιακά συστήματα και γαλαξίες με την Πηγή της ίδιας της ζωής ..

Με εκπληκτική ανακάλυψη από ερευνητές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων Masaru Emoto από το "Τι στο Bleep ξέρουμε" ...

«Ακριβώς όπως με την ταινία« Τι Το αιμορραγώ ξέρουμε "," Water "μας δείχνει μέσα από την επιστήμη ότι οι σκέψεις μας έχουν επίδραση στην εξωτερική μας πραγματικότητα. Φανταστείτε τις δυνατότητες, όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιούν τις δυνατότητές τους για δημιουργικότητα. Ταινίες όπως το να μου δώσει Ελπίζω ότι υπάρχει μια εμφάνιση της συλλογικής νοημοσύνης που μπορεί να λύσει τα προβλήματα του κόσμου. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: