Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Τι είναι αυτό το επίδομα ταχείας άφιξης στη δουλειά  ρε  Γιαννη 
Αν έρθω με οτομοτρίς τι παίρνω;

Η παπαρηγα  τι λεει ;
 Σε αρκετές δημόσιες υπηρεσίες, κυρίως του υπουργείου Οικονομικών, ο βασικός μισθός μπροστά στα επιδόματα είναι απλα  χαρτζιλίκι. Άρα θα κόψεις τέτοια επιδόματα και όχι αθώους ανήλικους μισθούς.
-Μαμά, θα σας φέρω στο σπίτι να γνωρίσετε τον Μπάμπη.... Είναι δημόσιος υπάλληλος με καλό μισθό.-Άσε τον μισθό, παιδί μου. Πόσα επιδόματα παίρνει;!!!!!!!!
Είδαμε στην τηλεόραση πώς κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, ένας κλητήρας του υπουργείου Οικονομικών να εισπράττει μηνιαίως 2.531 ευρά . Αν προσθέσεις τα επιδόματα χρήσης υπολογιστή, χρήσης φωτοτυπικού μηχανήματος, μεταφοράς εγγράφου, βεβαίωσης και είσπραξης εσόδων υπέρ τρίτων και τα οικογενειακά επιδόματα… και λίγα παίρνει.
Καλά, αναγνωρίζω ότι αν οι υπάλληλοι της Βουλής ήταν υποχρεωμένοι να ακούν όλες τις μαλακιες των πολιτικών στη Βουλή, ίσως να εδικαιολογείτε  ο χαρακτηρισμός του επαγγέλματός τους ως… βαρύ και ανθυγιεινό.
Οι υπάλληλοι της Βουλής, εκτός των 16 μισθών, συνταξιοδοτούνται με 29 χρόνια υπηρεσίας, λες και δουλεύουν σε ανθρακωρυχείο
Ετσι οπως παμε Θοδορη το  ποταμι   θα  ειναι ηρεμο για παντα
εκτος και το  λαδωσουμε λιγουλακι

Δεν υπάρχουν σχόλια: